Mainosmaaottelu: Ruotsi 6 – 0 Suomi

Suomalaiset onnistuvat taas häviämään ruotsalaisille tyylikkyydessä. Hannu Oskala on vertaillut blogissaan suomalaista ja ruotsalaista Suomi-Ruotsi -maaottelun mainoskuvastoa. Itsekin hämmästelin mainoksen ohi pyöräillessäni suomalaisen mainoksen typeryyttä mutta en isosta taulusta nopeasti ohi ajaessani erottanut sen yleistä kökköyttä.

Verratkaapa kuinka tyylillä ruotsalaiset ovat oman mainontansa rakentaneet. Vastustajaa kunnioitetaan vaikka pidetäänkin tietysti omien puolta. Enkä voi tietenkään olla huomioimatta, että ruotsalaisten kuvitetut kuvat ovat tyyliltään uskollisia vanhoilla urheilujulisteille. Heja Sverige!

Hannu Oskala has blogged about the differences of Finnish and Swedish advertising of the same sports event. Sweden wins hands down. Finnish advertising has no class. Besides, kudos to Swedes for using illustrations that resemble classic sport posters.

Tags: , , , , , ,

One Response to “Mainosmaaottelu: Ruotsi 6 – 0 Suomi”

  1. rama says:

    Heja, heja, Sverige, todellakin.

    Ja niille suomalaisille jotka eivät ole vielä sisäistäneet tätä totuutta: junttius EI ole ylpeyden aihe vaikka persujen äänestäjä ehkä niin luulisikin.

Leave a Reply

About this blog

Kuvittaja Ossi Hiekkalan blogi. Uutisia, kuvituksia, taidekirjoja ja kaikkea kuvittamisesta.

Illustrator Ossi Hiekkala's blog. News, illustrations, art books and all things illustrated.

Search

Archive

Subscribe