F.K. Truben uudistunut ilme / The renewed look of F.K. Trube

Leipurin kädet, kuvittaja / illustrator Ossi Hiekkala F.K. Trube on perinteikäs, jokaisen kuopiolaisen hyvin tuntema leipomo. Se on ollut myös pitkäaikainen asiakkaani, jonka leivonnaispakkauksiin olen kuvittanut lukuisia makoisia hedelmä-, marja- ja muita ruokakuvituksia.

Truben yhdessä mainostoimisto Avalonin kanssa tekemään pakkausuudistukseen tuli lisäksi myös taakse kuva leipuri Truben käsistä. Yllä olevaa kuvaa puolestaan käytetään mm. Truben uudistuneilla kotisivuilla. Kokonaisuudessaan voin sanoa, että nyt tehty uudistus on todellakin upea! Leipomon perinteisyys yhdistyy herkullisiin makuihin. Ilokseni olen myös saanut huomata, että myös kauppiaat uskovat Truben tuotteisiin, sillä niitä on nyt löydettävissä isoista ja pienistä kaupoista. Menkää ja ostakaa herkut pois hyllyiltä!

Tässä vielä pari esimerkkiä Truben uusista pakkauksista:

Kaneliomenapitko, F.K. Trube

Kanelikierrepitko, F.K. Trube

F.K. Trube is a bakery in Kuopio with long history. For many years I have been illustrating their packages for sweet pastries, mostly fruits, berries and other ingredients. Now they have renewed their packages with advertising agency Avalon. You can find the hands above, representing the baker Trube himself, at their renewed homepages. The new packages wonderfully combine the tradition and delicious taste of the pastries. You can now find products from F.K. Trube in most of the supermarkets.