Hornet -lämpimäisiä

Hornet Mukavaa, että posti ymmärsi ilahduttaa lomalta palaajaa toimittamalla heti ensimmäisenä työpäivänä oman tekijänkappaleeni Lautapelit.fi:n julkaisemasta Hornet-pelistä, josta kirjoitinkin jo aikaisemmin.

Pakkaus olikin kerrassaan komea ja sisältä paljastui runsaasti kaikenlaista kivaa. En ole vielä ehtinyt tutustua sääntöihin tarkemmin mutta sääntökirja opastaa pelin saloihin useammallakin kielellä. Suomen lisäksi kukkaketojen kuninkaaksi voi taistella ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, espanjaksi ja ranskaksi. Kuvittamieni pelilaudanpalasten lisäksi paketista löytyi myös pussillinen pelimerkkejä ja kuvakortit, joissa myös on kuvituksiani. Paul Laane on tehnyt hyvää työtä graafisen suunnittelun parissa ja kaikesta näkyy, että peliä on hiottu pitkään ja hartaudella - seikka, mikä on arvostettavaa näinä kiireisinä aikoina. "Hiljaa hyvä tulee"  pätee tässäkin tapauksessa.

It was a rather nice suprice to receive my own copy of the newly published boardgame Hornet, by Lautapelit.fi. The package was full of interesting game materials, including the manual which was written in Finnish, Swedish, English, Germany, French and Spanish. It was clear from everything that lot of time and effort were spent creating this game. Graphic designer Paul Laane has done lovely job.